Wij druk bezig onze voorraad te verhuizen, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk!

Monthly Archives: January 2012

 • Een groene loper voor je deur...

  Posted on January 22, 2012 by natuurl

  Ondernemers die duurzame en Fairtrade producten aanbieden, kunnen zomaar een groene loper voor hun deur verwachten. Dat varieert van biologische groente van dichtbij tot een eerlijke kop koffie van ver weg. Die loper moet klanten de weg wijzen naar het bedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Initiatiefgroep De Groene Loper heeft een digitale kaart van Haarlemmermeer ontworpen, waarop duurzame bedrijven en winkels zijn aangegeven. Binnenkort hoopt de groep ook een papieren versie van deze kaart uit te geven om het bewoners makkelijk te maken duurzame producten en diensten te vinden en te kopen.

  Vorig jaar op de Dag van de Duurzaamheid, rolde de groep de loper letterlijk uit voor Ankh Uitvaartzorg. De uitvaartonderneming werd geprezen om haar bijzondere keuze aan manden en kisten van natuurlijke materialen, zoals riet, bamboe of bananenblad.

  Eigenaresse Ank Mewafi-de Jong en zeven andere duurzame ondernemers in de polder kregen een Groene Loper-sticker uitgereikt. Het gaat om de Wereldwinkel, de Natuurwinkel, restaurant Vork en Mes, hotel Courtyard by Mariott, Bikebuilders van Janpeter Eilander, schoonheidssalon Prana Beauty & Health en biologisch tuinbouwbedrijf De Landijn

  bron: biojournaal.nl


  This post was posted in biologisch, natuurlijk

1 artikel(en)

footer
[profiler]
Memory usage: real: 11010048, emalloc: 10793608
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem