Wij druk bezig onze voorraad te verhuizen, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk!

Winnaar foto actie

Posted on December 11, 2011 by natuurl There have been 0 comments

We hebben veel leuke reacties en foto's binnen gekregen op onze foto wedstrijd. Uiteindelijk is Rob de Vries de winnaar geworden. Hij stuurde deze foto op met de volgende toelichting: " Tijdens een prachtige wandeling (klompenpad Snorrenhoefpad) begin november in de buurt van Achterveld, kwamen we langs deze biologisch kippenboerderij. De kippen liepen lekker buiten en volgden ons massaal toen we er langs liepen."

We hebben Rob ook gevraagd wat hij van Natuurlijkgoedkoop vindt en we kregen de volgende reactie:

"Ik heb natuurlijkgoedkoop leren kennen via Twitter en volg jullie sindsdien.
De webshop ziet er fris en modern uit. Lekker overzichtelijk met eyecatchers zoals aanbiedingen gelijk goed in beeld. Wat jullie service betreft heb ik nog geen ervaring. We moeten de eerste bestelling eerlijk gezegd nog doen, maar zal zeker gaan gebeuren, daar bij ons dicht in de buurt niet zo makkelijk biologische producten verkrijgbaar zijn. Ook in de supermarkten is het aanbod, vind ik, beperkt.
De frisse uitstraling van de webshop is vrolijk en opgewekt; daar krijg je een goed gevoel van. Ondanks de logo's zou het toch nog wat meer duidelijk mogen zijn dat deze site natuurlijke/biologische/duurzame/eerlijke producten verkoopt. 

Rob ontvangt van onze een waardebon van € 50,- waarmee hij zijn eerste aankoop in onze biologische webwinkel kan doen


This post was posted in biologisch, natuurlijk and was tagged with foto wedstrijd

Opmerkingen
footer
[profiler]
Memory usage: real: 11796480, emalloc: 11313448
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem