Productbeschrijving
Artikelnummer 5411788040129
De traditionele Genmai Su wordt bekomen door volle rijst die op traditionele wijze gefermenteerd wordt, koji (mengeling van granen en enzymen), en zuiver water waaraan men een beetje gerijpte rijstazijn toevoegt. Deze vier ingrediënten worden gemengd en ondergaan een maandenlang fermentatieproces in aardewerken vaten die in open lucht worden geplaatst, half begraven in de grond, dieper of minder diep, naargelang de evolutie van de temperatuur doorheen de seizoenen. Deze lange natuurlijke fermentatie, een methode die al duizend jaar oud is, verzekert de rijkdom en de kwaliteit van het afgewerkte product. Een heel verschil met de industriële productie van Genmai Su, waarbij geen koji wordt gebruikt.
Ingredienten:
Rijstazijn van biologische teelt.
Gebruik-tips:
Genmai Su kan gebruikt worden voor vinaigrettes, pickles, marinades en slaatjes. Zijn smaak past wonderwel bij graanproducten, groenten en vis. Wilt u een heerlijk slaatje maken dat snel klaar is? Enkele druppels van een mengeling van de twee soorten azijn (Ume en Genmai) en een lepeltje olijfolie volstaan!
Extra informatie
Merk | Lima |
---|