Wij druk bezig onze voorraad te verhuizen, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk!

 

Verzending

NatuurlijkGoedkoop is de enige biologische webwinkel die iedere dag alle binnen gekomen bestellingen verzend. Wij staan er voor dat iedere bestelling die voor 12:00 bij ons binnen komt, de andere dag al bij u bezorgd wordt. Wij kunnen u deze garantie bieden (behoudens calamiteiten als ongelukken en noodweer) omdat alle producten die u op onze site vind, ook daadwerkelijk bij ons op voorraad zijn. Dit geldt uiteraard niet in het weekend of tijdens feestdagen.
 
Bezorging

Voor de bezorging van bestellingen zijn we een samenwerking aangegaan met PostNL. PostNL is binnen Nederland de partij met het hoogste percentage correcte leveringen. Ook hier kiest NatuurlijkGoedkoop dus voor de hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

 

Verzendkosten
 Voor de administratieve afhandeling, het inpakken, verzenden en afleveren van bestellingen onder de €50,-  betaal je een bijdrage in de kosten van €6,95 inclusief btw. Voor alle bestellingen boven €50,- nemen wij alle kosten voor onze rekening.  Dat betekent dus ook dat zware pakketten (tot 30kg) en bestellingen die niet in één doos passen onder deze voorwaarden geleverd worden. Geen kleine letters, geen winst op transport, maar helemaal transparant en zo voordelig mogelijk als we het kunnen doen voor jou als klant.


Laten bezorgen op een ander adres

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelling af te laten leveren op een ander adres. Wij hebben hiervoor bij het afronden van je bestelling een veld opgenomen waarin je kunt aangeven of het bezorgadres hetzelfde is als je bestelgegevens. Is het bezorgadres een ander adres, dan kun je heel makkelijk de bezorggegevens invullen. Wij zorgen dan voor de rest.
 

Als  je niet thuis bent
 Als je niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling tot drie keer toe opnieuw aangeboden. Mocht de aflevering dan nog niet gelukt zijn, dan kun je nog tot drie weken daarna je bestelling ophalen op het postkantoor. Als je het pakket ook in die periode niet ophaalt, zal de bestelling uiteindelijk teruggestuurd worden naar NatuurlijkGoedkoop. Wij zullen daarna proberen om contact met je op te nemen om af te spreken of en wanneer we het pakket opnieuw aan je moeten versturen. Een andere mogelijkheid is dat je afziet van je bestelling.

De route van je pakket volgen
Ieder bestelling die je doet bij NatuurlijkGoedkoop kun je volgen vanaf het moment dat je de bestelling op de site hebt afgerond tot aan de bezorging bij je thuis. Iedere bestelling krijgt een speciale code (ook wel track & trace code genoemd), waarmee je op de site onder ‘Mijn bestelling’ de status van je bestelling kunt controleren. Je bent dus altijd op de hoogte wat er gebeurt.
Omdat je bestelling ook intern verwerkt moet worden kan het wel soms een tijdje duren voordat de eerste status van je bestelling via de site opvraagbaar is. In het weekend wordt de status van de volgcode niet aangepast. Dus als je pakket vrijdag na 17.00 uur verzonden is, dan kan het zijn dat je pas maandag in de loop van de middag je status kunt opvragen. NatuurlijkGoedkoop heeft, vanaf het moment dat je pakket ons magazijn verlaten heeft, geen directe invloed meer op de zending omdat dit deel door PostNL wordt uitgevoerd.

Wat als er iets mis is met je pakket?
NatuurlijkGoedkoop staat voor kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid. Dat betekent voor ons ook dat je bestelling met de grootst mogelijke aandacht en zorgvuldigheid zal worden uitgevoerd. Desondanks kan het voor komen dat er iets mis is met je pakket. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we een verkeerd product hebben geleverd, of dat er iets stuk is gegaan onderweg. Wij zijn ook maar mensen en wij proberen voor jouw als klant dit soort vervelende situaties zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Nee, sterker nog, wij garanderen dat wij het oplossen! Stuur binnen 24 uur na levering, een mail naar info@natuurlijkgoedkoop.nl met daarin een korte, duidelijke uitleg van het probleem, en wij zullen binnen 24 uur contact met je opnemen en het probleem oplossen.

footer
[profiler]
Memory usage: real: 8912896, emalloc: 8604680
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem