Wij druk bezig onze voorraad te verhuizen, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk!

Steviana fluid


Productnaam THT Normaal € 7.98
Nu bij ons
Steviana fluid 30 sep 2015
€ 0,75

Steviana fluid

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Productbeschrijving

SteSweet Steviana fluid, 50 ml

Artikelnummer 4260179253058

SteSweet® Fluid is de heldere, vloeibare steviavariant die vooral in trek is vanwege het gebruik van de biologisch gekweekte en verwerkte steviolglycoside (in de vorm van stevioside) en het gebruiksgemak van het druppelflesje. Dit kwaliteitsproduct onderscheidt zich in gunstige zin door de krachtige werking (concentratiefactor ± 30).
Stevioside is, naast Rebaudioside A, het belangrijkste component van de plant Stevia Rebaudiana Bertoni. De verwerkte stevioside is gekweekt en verwerkt volgens de USDA/Öko/BCS-normen.
De productie vindt plaats onder strikt gecontroleerde, speciale atmosferische condities waardoor een hoogwaardig product van levensmiddelenkwaliteit gewaarborgd wordt.

 

Samenstelling: gezuiverd water, 25% stevioside zonder bittere bijsmaak, appelzuur, kaliumsorbaat en plantaardige glycerine.
Zonder alcohol, maltose, lactose en fructose.

 

Deze heldere stevia-oplossing is leverbaar in daglichtbestendige, attractief druppelflesje voor maximaal gebruiksgemak. Effectieve concentratiefactor ± 30.

Een bijzonder hoogstaand kwaliteitsproduct gekwalificeerd voor extern gebruik binnen de EU. Buiten de EU vrijelijk te gebruiken naar keuze.

Extra informatie

Merk SteSweet
footer
[profiler]
Memory usage: real: 14942208, emalloc: 14719664
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem