Wij druk bezig onze voorraad te verhuizen, bestellen is daardoor momenteel niet mogelijk!

Wellness pate,kalk.Aloe Vera


Productnaam THT Normaal € 1.09
Nu bij ons
Wellness pate,kalk.Aloe Vera 29 jul 2015
€ 0,29

Wellness pate,kalk.Aloe Vera

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Productbeschrijving

Yarrah hond Wellness pate,kalk.Aloe Vera, 150 gram

Artikelnummer 8714265973123

Yarrah biedt een breed assortiment voor alle honden en katten. Ook voor huisdieren met overgevoelige darmen, een allergie of blaasgruis hebben wij een vegetarisch of sensitive product ontwikkeld!    

De voordelen van Yarrah 
 
• 100% biologisch
• Proefdiervrij
• Hoog vleesgehalte
• Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
• Hoge verteerbaarheid
• GMO vrij 
 
Waarom biologisch
 
Wat is biologisch?

Een product mag niet zomaar ‘biologisch’ heten. Dit mag alleen als het van een bedrijf komt dat zich houdt aan de wettelijke voorschriften. Ieder biologisch bedrijf in Nederland wordt daarom gecontroleerd door Skal. Skal staat voor: Stichting KeurAlternatief voortgebrachte Landbouw producten. Wie aan de eisen voldoet mag het product ‘biologisch’, ‘eco’ of ‘bio’ noemen en krijgt van Skal toestemming om het EKO keurmerk te gebruiken. Lees voor meer informatie verder onder certificeringen.  
 
Redenen om biologische producten te kopen
 
• Goede en eerlijke prijs
• Geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen
• Biologische producten zijn gezonder
• Beter leven
• Beter voor milieu en economie
• Respect voor mens dier en aarde
 
Natuurlijke toevoegingen

Spirulina en Zeewler
Spirulina bevat vele essentiële voedingsstoffen, verhoogt de vitaliteit en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Zeewier: bevat mineralen, omega 3&6, taurine, vitamines A, E, D, voedingsvezels, deze dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. 

Omega 3&6
Omega 3&6 dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, werken ontstekingsremmend en hebben een positieve invloed op het gedrag.Aloë 

Aloë Vera
Aloë Vera bevat bijzonder hoge concentraties natuurlijke stoffen als vitaminen, mineralen en enzymen. Aloë Vera remt de groei van bacteriën, virussen en schimmels. Hierdoor is Aloë Vera uitstekend te gebruiken bij een verminderde afweer, ontsteking en diverse ouderdomsklachten.Cichorei - Cichorei is bron van voedingsvezels en zorgt voor een goede vertering. Verbetert de gezondheid van de lever.
 
Glutenvrije alu-kuipjes

Wat zijn gluten?
 
Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut en producten op basis van deze granen. Coeliakie een intolerantie  voor gluten. Voedsel dat gluten of sporen van gluten bevat, beschadigt het slijmvlies van de dunne darm bij mensen en dieren met coeliakie. Hierdoor moeten zij levenslang glutenvrij eten.

Glutenvrije producten
 
Van nature is vlees, vis en gevolgelte glutenvrij. Andere glutenvrije producten zijn aardappelen, rijst, maïs, boekweit, gierst, teff, sorghum, quinoa, amaranth, soja, tapioca en talloze verse producten zoals groente, fruit, melk en eieren.
In de alu-kuipjes van Yarrah wordt alleen vlees, vis of gevogelte verwerkt.
De kuipjes bevatten verder geen ingrediënten die gluten bevatten.
Heeft uw hond of kat een glutenallergie, dan zijn de alu-kuipjes van Yarrah uitstekend geschikt als diervoeder.
 
Certificeringen

Onze certificeringen

Biologisch ben je niet zo maar, daarvoor hebben we heel wat werk verricht.Voor producten “biologisch”genoemd mogen worden hebben we eerst aan een aantal verplichte certificeringen moeten voldoen. De certificeringen geven de klant degarantie dat wij door externe onafhankelijke instanties getoetst worden op onze werkzaamheden en op het naleven van de afspraken die met de certificerende instanties zijn gemaakt.
 
Skal is de enige onafhankelijke organisatie voor biologische productie in Nederland, die toestemming kan geven om het EKO keurmerk te mogen gebruiken. Als dit keurmerk aan een product wordt toegekend, is de biologische oorsprong van het product gegarandeerd. 
 
Het nieuwe Bio EU-logo heeft twaalf EU-sterren in de vorm van een blad. Producten met dit logo garanderen de koper dat het eindproduct voor minimaal 95% uit biologische grondstoffen bestaat. Deze producten voldoen aan de eisen van de verordening en zijn gecertificeerd door Skal. 
 
Yarrah is erkend en gecertificeerd door de Vereniging Proefdiervrij (Nederlandse Vereniging voor Vervanging van Dierproeven). Proefdiervrij streeft er naar om alle scheikundige experimenten op dieren in Nederland af te schaffen.
 
Yarrah’s biologische vegetarische/veganistische hondenvoeding is gecertificeerd door de EVU (Europese Vegetarische Unie). De producten zijn conform de regelgeving van de EVU en zijn derhalve gegarandeerd 100% vegetarisch.
De voordelen van Yarrah  • 100% biologisch• Proefdiervrij• Hoog vleesgehalte• Geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen• Hoge verteerbaarheid• GMO vrij  Waarom biologisch Wat is biologisch?
Een product mag niet zomaar ‘biologisch’ heten. Dit mag alleen als het van een bedrijf komt dat zich houdt aan de wettelijke voorschriften. Ieder biologisch bedrijf in Nederland wordt daarom gecontroleerd door Skal. Skal staat voor: Stichting KeurAlternatief voortgebrachte Landbouw producten. Wie aan de eisen voldoet mag het product ‘biologisch’, ‘eco’ of ‘bio’ noemen en krijgt van Skal toestemming om het EKO keurmerk te gebruiken. Lees voor meer informatie verder onder certificeringen.   Redenen om biologische producten te kopen • Goede en eerlijke prijs• Geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen• Biologische producten zijn gezonder• Beter leven• Beter voor milieu en economie• Respect voor mens dier en aarde Natuurlijke toevoegingen
Spirulina en ZeewlerSpirulina bevat vele essentiële voedingsstoffen, verhoogt de vitaliteit en verhoogt de weerstand tegen ziekten. Zeewier: bevat mineralen, omega 3&6, taurine, vitamines A, E, D, voedingsvezels, deze dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht. 
Omega 3&6Omega 3&6 dragen bij aan een gezonde huid en glanzende vacht, werken ontstekingsremmend en hebben een positieve invloed op het gedrag.Aloë 
Aloë VeraAloë Vera bevat bijzonder hoge concentraties natuurlijke stoffen als vitaminen, mineralen en enzymen. Aloë Vera remt de groei van bacteriën, virussen en schimmels. Hierdoor is Aloë Vera uitstekend te gebruiken bij een verminderde afweer, ontsteking en diverse ouderdomsklachten.Cichorei - Cichorei is bron van voedingsvezels en zorgt voor een goede vertering. Verbetert de gezondheid van de lever. Glutenvrije alu-kuipjes
Wat zijn gluten? Gluten is een eiwit dat voorkomt in tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut en producten op basis van deze granen. Coeliakie een intolerantie  voor gluten. Voedsel dat gluten of sporen van gluten bevat, beschadigt het slijmvlies van de dunne darm bij mensen en dieren met coeliakie. Hierdoor moeten zij levenslang glutenvrij eten.
Glutenvrije producten Van nature is vlees, vis en gevolgelte glutenvrij. Andere glutenvrije producten zijn aardappelen, rijst, maïs, boekweit, gierst, teff, sorghum, quinoa, amaranth, soja, tapioca en talloze verse producten zoals groente, fruit, melk en eieren.In de alu-kuipjes van Yarrah wordt alleen vlees, vis of gevogelte verwerkt.De kuipjes bevatten verder geen ingrediënten die gluten bevatten.Heeft uw hond of kat een glutenallergie, dan zijn de alu-kuipjes van Yarrah uitstekend geschikt als diervoeder. Certificeringen
Onze certificeringen
Biologisch ben je niet zo maar, daarvoor hebben we heel wat werk verricht.Voor producten “biologisch”genoemd mogen worden hebben we eerst aan een aantal verplichte certificeringen moeten voldoen. De certificeringen geven de klant degarantie dat wij door externe onafhankelijke instanties getoetst worden op onze werkzaamheden en op het naleven van de afspraken die met de certificerende instanties zijn gemaakt. Skal is de enige onafhankelijke organisatie voor biologische productie in Nederland, die toestemming kan geven om het EKO keurmerk te mogen gebruiken. Als dit keurmerk aan een product wordt toegekend, is de biologische oorsprong van het product gegarandeerd.  Het nieuwe Bio EU-logo heeft twaalf EU-sterren in de vorm van een blad. Producten met dit logo garanderen de koper dat het eindproduct voor minimaal 95% uit biologische grondstoffen bestaat. Deze producten voldoen aan de eisen van de verordening en zijn gecertificeerd door Skal.  Yarrah is erkend en gecertificeerd door de Vereniging Proefdiervrij (Nederlandse Vereniging voor Vervanging van Dierproeven). Proefdiervrij streeft er naar om alle scheikundige experimenten op dieren in Nederland af te schaffen. Yarrah’s biologische vegetarische/veganistische hondenvoeding is gecertificeerd door de EVU (Europese Vegetarische Unie). De producten zijn conform de regelgeving van de EVU en zijn derhalve gegarandeerd 100% vegetarisch.

Extra informatie

Merk Yarrah hond
footer
[profiler]
Memory usage: real: 15204352, emalloc: 14803472
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem